Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΣΥΡΙΖΑ προχωρά σε ταχύρυθμα μαθήματα για την υποδοχή του στόλου!!!




Του Γιώργου Τασιόπουλου

Μετά από τόσα χρόνια έντασης στο Αιγαίο, μετά από δεκαετίες αμφισβήτησης των θαλασσίων συνόρων μας (Υφαλοκρηπίδα, ΑΟΖ), αμφισβήτησης του δικαιώματός μας για στρατιωτικοποίηση των νησιών μας, αιματηρές θυσίες για εξοπλισμούς και οικονομική αφαίμαξη της πενιχρής οικονομίας της χώρας μας, ήρθε η κυβέρνηση της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ να δώσει τη λύση!!!
Πολεμική αρμάδα του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο!!!

Με Γερμανό διοικητή μάλιστα! Είναι γνωστή η ουδετερότητα των Γερμανών στη γειτονιά μας από τότε που προετοίμαζαν τη γενοκτονία των Ελλήνων στη Μ. Ασία σε συνεργασία με τους νεότουρκους του Κεμάλ και της παρέας του. 
Για πρώτη φορά σε πολεμική επιχείρηση εκτός συνόρων οι Γερμανοί, μετά τις θηριωδίες που έπραξαν κατά της ανθρωπότητας στο Β΄ παγκόσμιο πόλεμο.
Έτσι άρεται η απαγόρευση στρατιωτικών επιχειρήσεων στη Γερμανία, και η νέου τύπου αποικία χρέους της Ελλάδας, γίνεται η κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τη βεβαρυμένη στη συνείδηση της ανθρωπότητας Γερμανία, που εκστρατεύει για ειρηνικούς σκοπούς, ως γέφυρα συνάντησης Ελλήνων και Τούρκων στο ακηδεμόνευτο Αιγαίο. Έτσι λαμβάνει σάρκα και οστά ο πολύχρονος διακαής πόθος των Τούρκων για συνδιαχείρηση του Αιγαίου. Οι ενδοτικές πολιτικές των Ελλήνων πολιτικών από τη σύνοδο της Μαδρίτης μέχρι τις μέρες μας, στο πρόσωπο της ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φτάνουν στο απόγειό τους!!!
Μαζί λύνονται το μεταναστευτικό, το ζήτημα του χρέους μας, το διπλωματικό, το τουριστικό.
Αλήθεια, τι φαντάζονται ότι θα κάνουν οι στρατιωτικοί στόλοι τους εξαθλιωμένους μετανάστες
Θα εμβολίσουν τις βάρκες τους και θα τους πνίξουν; Θα τους εκτελέσουν εν πλω;  Θα τους διασώσουν και θα τους φυλακίσουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, όπως γνωρίζουν να κάνουν οι Γερμανοί από το παρελθόν;  Θα τους οδηγήσουν όπως έχει εξαγγελθεί στις ΕΟΖ για να εργαστούν κάτω από ειδικές συνθήκες δουλείας;


Θυμίζουμε παλιά μας δημοσίευση στο νόμο για την ιθαγένεια όπου γράφαμε:

Στην σελίδα 33 του υπό πρόταση νομοσχεδίου (άρθρο 5) με χειρόγραφη ένδειξη σελίδας ‘84’, διαβάζουμε: 
«Με κοινή Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, καθορίζονται οι τομείς απασχόλησης και οι περιοχές της Χώρας όπου μπορούν να ασχολούνται ως μισθωτοί οι υπήκοοι τρίτων χωρών των οποίων έχει αναβληθεί η απομάκρυνση, το καθεστώς της ασφαλιστικής τους κάλυψης, οι όροι, οι προϋποθέσεις, οι διαδικασίες και τα αρμόδια για την χορήγηση της άδειας εργασίας όργανα, καθώς και κάθε άλλο σχετικό θέμα».
Η πατρίδα μας αδύναμη ως αποικία χρέους, μέσω του προσφυγικού, θα αποτελέσει το πείραμα για την αλλαγή του εργατικού δικαίου της Ευρώπης και του νέου σκλαβοπάζαρου που ετοιμάζουν οι ανθρωπιστές της Δύσης.

Σε παλιότερη ανάρτησή μας γράφαμε:
"πρώτα πρέπει να φτιάξουν τους νόμους τα κράτη-μέλη της Ε.Ε που να νομιμοποιούν το σκλαβοπάζαρο και ο εργασιακός μεσαίωνας να γίνει μια πραγματικότητα με το ιλουστρασιόν της ευρωπαϊκής προόδου χωρίς να θιχτεί η εικόνα της δημοκρατίας που δήθεν υπηρετεί.Το ΔΝΤ, βεβαίως, δεν θα έμενε έξω από το τεράστιο κέρδος που μπορούν να φέρουν τα εργατικά χέρια προσφύγων και μεταναστών και γι' αυτό στην έκθεσή του "Το μεγάλο κύμα των προσφύγων στην Ευρώπη και οι οικονομικές προκλήσεις" ξεκάθαρα προτείνει να χρησιμοποιηθούν τα εργατικά χέρια κατεστραμμένων ανθρώπων σε επιχειρήσεις που θα επιδοτούνται με μισθό, όμως χαμηλότερο από αυτόν που παίρνουν οι Ευρωπαίοι εργαζόμενοι."
Μετά την εγκατάσταση 57 πολεμικών ΝΑΤΟικών πλοίων, ποια θα είναι η πολυδιαφημιζόμενη, πολυδιάστατη εξωτερική μας πολιτική; Σκεφτήκατε αυτή η απόφαση πού οδηγεί τη σχέση μας με τη Ρωσία; 
Πόση ΥΠΟΤΈΛΕΙΑ φανερώνει ο τρόπος που εκβιάστηκε, χωρίς ελληνική παρουσία, η λήψη της απόφασης!!!  Τι χρεία έχει η ύπαρξη Υπουργείου Εξωτερικών όταν ΝΑΤΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ επιβάλλουν ερήμην μας επί της ουσίας κατοχή ελληνικού χώρου;

Πόσοι τουρίστες θα έρθουν σε μια θάλασσα που περιπολείται από την πολεμική αρμάδα του ΝΑΤΟϊκού στόλου και απέναντί τους παρατάσσεται ο Ρώσικος στόλος, ενώ ανάμεσά τους καθημερινά διαπλέουν πλοιάρια μισοπνιγμένων -εξαθλιωμένων μεταναστών; Εκτός αν θέλετε να υποκαταστήσετε τους ξένους επισκέπτες με τους ναύτες του ΝΑΤΟϊκού στόλου, και έτσι το απόσπασμα της ταινίας, "Καλώς ήλθε το δολάριο" του Αλέκου Σακελλάριου, να γίνεται τραγικά επίκαιρο.

Το μόνο που καταφέρατε "σύντροφοι" είναι να μεταφέρετε το πόλεμο και τη τρέλα της συριακής έντασης  στη χώρα μας.  Όλες οι αντιμαχόμενες πλευρές, γεωπολιτικοί αντίπαλοι, παγκόσμια γεράκια, φυλετικές και θρησκευτικές έριδες και το κυνήγι θυτών και θυμάτων μεταφέρονται μέσω Αιγαίου στη χώρα μας.
Γιατί σιωπούν τα υπόλοιπα ελληνικά κόμματα; Πόσο εθνικιστικό είναι, σύντροφοι της Αριστεράς να υπερασπίζεσαι την εθνική σου κυριαρχία, τα όρια της πατρίδας σου και των πλουτοπαραγωγικών πόρων που παράγονται από αυτή για χάρη του λαού σου; Ή πόσο διεθνιστικό και ειρηνικό είναι να παραχωρείται και να επιβάλλεται η ειρήνη από τα γεράκια των ιμπεριαλιστών;

Ανάρτηση από: http://geromorias.blogspot.gr