Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Βάρα προσοχή και σκάσε

Της Κατερίνας Γκαράνη


Ή από δω ή από κει. Αυτή είναι η μόνη επιλογή που έχει ο κάθε πολίτης. Όσο και να θέλετε να γλυκάνετε το χάπι ως αναξιοπαθούντες ή ως σκλαβωμένοι ή ως στερημένοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σας που δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε για να ανατρέψτε την κατάσταση, οι πράξεις σας δείχνουν ότι δεν είστε ούτε αναξιοπαθούντες, ούτε σκλαβωμένοι, ούτε στερημένοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σας.  Είστε μια χαρά. 
Μπορείτε να παίζετε τον αγωνιστή στους δρόμους με συντεχνιακές και κομματικές απεργίες, μπορείτε να βγαίνετε στα ευρωμισθωμένα τσοντοκάναλα ως καταθλιπτικοί και οργισμένοι πολίτες όταν σάς βάζει το μικρόφωνο στο στόμα ξαφνικά στο δρόμο ένα παιδάκι που το παίζει ρεπόρτερ, μπορείτε να υψώνετε φωνή αγανάκτησης στο σπίτι και στις παρέες και να γαμοσταυρίζετε κυβερνήσεις, τραπεζίτες και δανειστές, αλλά στην ουσία δεν έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα. 
Και πώς να έχετε πρόβλημα όταν μέσα σε αυτή την εκτρωματική μετάλλαξη που λέγεται "Ελλάδα 2010 - 2017" παίρνετε από το στόμα το ψωμί του παιδιού σας για να πληρώσετε τα χαράτσια στον αγά διότι φοβάστε ακόμα και το όνομά του; 
Πώς να έχετε πρόβλημα όταν εσείς οι ίδιοι που λέτε είστε άνεργοι και ότι πεινάτε φτάσατε να κάνετε 2,7 εκατομμύρια αιτήσεις για το Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης; Όποιος πεινάει δεν απλώνει το χέρι ούτε σε κοινωνικά αλληλέγγυα παραμάγαζα, ούτε σε ματωμένο ευρωπαϊκό χρήμα. Εκτός αν ο ίδιος έβαλε τον πήχη της ζωής του μέχρι εκεί. Να επαιτεί και όχι να απαιτεί. 
Πού ακριβώς είναι το πρόβλημά σας όταν σας επιβάλλεται να μην ακουμπάτε το δεδουλευμένο σας χρήμα (είτε σύνταξη, είτε μισθός, είτε εισόδημα) αλλά να καμαρώνετε που χρησιμοποιείτε τραπεζική περιουσία (λέγεται και πλαστικό χρήμα) νομίζοντας ότι γίνατε αστροναύτες; Εκεί που θέλατε να κάψετε τις τράπεζες για το χρέος των περίπου 200 δις που φόρτωσαν  στους Έλληνες για την "σωτηρία" τους, που επέβαλλαν να σας κρατούν τα χρήματά σας μέσω capital controls, γίνατε όλοι τους οι καλύτεροι πελάτες. Ούτε μία αντίδραση από πουθενά. Κόντρα οι γριές και οι νιες στα ταμεία της ΔΕΗ και των σούπερ μάρκετ ποια έχει την πιο πολύχρωμη πιστωτική ή χρεωστική κάρτα τραπέζης. Δεν χτίζεις αφορολόγητο, τον τάφο σου χτίζεις και περνιέσαι για νοήμον ον. Με δικαίωμα να εκλέγεις και να εκλέγεσαι!!!
Στρουθοκαμηλίζετε εφτά ολόκληρα χρόνια. Κάνετε ότι δεν βλέπετε ότι και το αφορολόγητο θα πέσει κάτω των 5,000 ευρώ, και η σύνταξη θα είναι 360 ευρώ (το πολύ), και ο μισθός 400 ευρώ (με bonus αποδοτικότητας), και η ενέργεια σε ιδιώτη, και τα νοσοκομεία σε ιδιώτη, και το νερό σε ιδιώτη, και η παιδεία σε ιδιώτη, και όλη η Ελλάδα σε ιδιώτη.  
Όλα τα γνωρίζετε και όλα τα ξέρετε. Αντί όμως να κάνετε αυτό που πρέπει εσείς μισθώνετε καθημερινά τον δήμιο παρακαλώντας τον να έχετε βασανιστικό και όχι γρήγορο θάνατο. (Στους διαδρόμους των νοσοκομείων θα πεθάνετε. Το δικαίωμα θαλάμου θα τον έχουν ελάχιστοι. Δεν θα σας σώζει πάντα το τηλέφωνο στον τοπικό ευρωναζιστοβουλευτή για χάρη λόγω ψήφου). 
Επειδή δεν είστε ικανοί να αντισταθείτε βίαια, τουλάχιστον δεν κάνατε ούτε το πιο απλό: Να τους γυρίσετε την πλάτη σε όσα επιβάλλουν νομοθετώντάς τα πραξικοπηματικά μέσα στην Βουλή. Η μόνη γενική απεργία που θα έκανε ένας λαός με ελάχιστη τσίπα θα ήταν να τους γυρίσει την πλάτη. Ούτε όπλα, ούτε βία, ούτε κανένας ηγέτης-ομάδα-κίνημα-κόμμα να τους δίνει το παράγγελμα. Η συνείδηση αλλά και το ένστικτο επιβίωσης δεν θέλει ομάδα. Είναι ατομικό καθήκον του κάθε πολίτη. Είναι σαν να πνίγεται ένα παιδί στην θάλασσα και εσείς να περιμένετε έναν αρχηγό ή ένα χώρο να συσκεφθεί, να κάνει ψηφοφορία για να αποφασιστεί αν θα πέσει κάποιος να σώσει το παιδί από πνιγμό. Πάει το παιδί. Εξέπνευσε περιμένοντας τις δημοκρατικές διαδικασίες να αποφανθούν. Η δημοκρατία σας σκοτώνει κυριολεκτικά διότι δεν υπάρχει "δήμος" αλλά μόνο "ατομικό συμφέρον". Πλειοψηφική ατομοκρατία είναι το πολίτευμα της αποικίας.
Οι πιο αηδιαστικές και προδοτικές φράσεις που χτυπάνε σαν συναγερμός στον εγκέφαλο ενός ακροατή που ζει και δεν διαβάζει την πραγματικότητα είναι: "Και τι να κάνω; Ένας δεν μπορεί να κάνει τίποτε" - "Δεν ξέρεις από ανάγκη γι' αυτό λες όσα λες" - "Το παιδί μου πεινάει, να μην σκύψω το κεφάλι;"- "Αφού έτσι είναι η κατάσταση πρέπει να προσαρμοστούμε". 
Αφού τελικά τόσο ήταν η αξία της ζωής σας, γιατί βγάζετε δικανικούς στην ομήγυρή σας για τα καθίκια όλων των κυβερνήσεων; Εφόσον εσείς δεν έχετε αυτοσεβασμό γιατί πρέπει να σας σέβεται ο οποιοσδήποτε και κυρίως αυτός που εσείς εκλέγετε για να σας φτύνει; 
Θα πάρετε τα χάκια στις επόμενες εκλογές; Η Βουλή εδώ και εφτά χρόνια είναι ένα ζωντανό facebook. Όσο γίνεται επανάσταση μέσω facebook άλλο τόσο ανατροπή της όποιας κατάστασης γίνεται ή πρόκειται να γίνει με το υπάρχον κοινοβουλευτικό σύστημα. Θα πει ο "δικός σας" από το βήμα κάτι τρανταχτό θα πάρει χιλιάδες αόρατα "like" από τους ψηφοφόρους του και μετά θα βγει ο "δικός τους" και θα τον κατατροπώσει με σχόλιο στο δίλεπτο χρόνο που έχει να του απαντήσει. Πήρε κι αυτός τα "like" του και όλα μια χαρά. Αλληλοκατατροπωθήκατε με τις βουλευτικές φατσαμπουκικές ομάδες "Οι Αριστεροί", "οι Δεξιοί", οι "Ναζί", οι "Κομουνιστές", οι "Ευρωσοσιαλιστές" και "Οι πατριώτες (μα προπάντων ανεξάρτητοι!!!"). 
Ο πόλεμος που κηρύχθηκε ήταν εναντίον ενός λαού. Ο λαός ο ίδιος τον μετέτρεψε σε πόλεμο εναντίον του ατόμου. Δεν σκοτώνουν οι πάνω. Εσείς σκοτώνετε τον δίπλα και δυστυχώς τις επόμενες γενιές διότι ορίσατε την ζωή σας στα δικά σας μέτρα αφήνοντας τον νεκροθάφτη να πάρει τα μέτρα του διπλανού.  
Επειδή δεν πρόκειται να σας αφήσουν να πεινάσετε γιατί γίνεστε επικίνδυνοι μόνο όταν γουργουρίζει η κοιλιά σας και όχι όταν πουλάνε το παιδί σας, η συνέχεια θα είναι σκληρή για όσους δεν έχουν τίποτε κοινό φυλετικά με μια πλειοψηφία που αποδέχθηκε την καταδικαστική απόφαση ότι έζησε πάνω από τις δυνατότητές της και θα ζει στο εξής σύμφωνα με τις ικανότητές της. Οι ικανότητες της πλειοψηφίας είναι αυτό που ορίζουν οι θεσμοί τους οποίους σέβεστε και τους χρυσοπληρώνετε με κάθε δόση για ΕΦΚΑ, για ΕΝΦΙΑ, για ΔΕΗ, για ΟΤΑ, για δάνεια σε τράπεζες και ό,τι εισρέει ως παράνομο χαράτσι στα μπαούλα των δήθεν δανειστών από το 2010. Τα επίσημα στοιχεία εισροών αντιτίμου της δουλοπρέπειάς σας προς τα ευρωναζιστικά ταμεία δείχνουν ότι τα μνημόνια ήταν πάντα το μεγάλο σας όνειρο και επιτέλους ζείτε σε έναν παράδεισο μιας "χώρας- επένδυσης" που κατακερματίστηκε και ξεπουλήθηκε για να περπατάνε πάνω της συνειδητά και κατά συρροή ραγιάδες. 
Η συνέχεια θα είναι σκληρή μόνο για όσους δεν βαράνε προσοχές σε ευρωναζιστικά και πραξικοπηματικά παραγγέλματα μιας δήθεν δημοκρατίας, για όσους έχουν μάτια και βλέπουν, κάθε δικαίωμα να μιλούν αποδεδειγμένα ως αδιαπραγμάτευτοι και βέβαια καθήκον να σώσουν ό,τι αξίζει και όποιον αξίζει και όχι ό,τι και όποιον μπορούν.

Ανάρτηση από: http://www.stontoixo.com